Droneflyvning i København

Droner er fremtiden og fremtiden er flyttet ind

Hos Complete Event har vi udviklet en sjov og anderledes teambuilding aktivitet der tager udgangspunkt i fremtidens transportmiddel, Droner. I Droneflyvning hos Complete Event er der lagt fokus på underholdning, fokus, sammenhold og ikke mindst kommunikation.

Droneflyvningen foregår indendørs, da dronerne indstilles til at flyve i maks 2 meters højde. Øvelserne som I sammen skal igennem udføres omkring gulvet, og handler derfor om at være den bedste dronepilot. Men niveauet tilpasses, og alle bliver taget igennem læringsrunden, inden konkurrencen for alvor går i gang.

Kræver ingen forudsætninger

Selvom de fleste af os nok har hørt om droner, er det stadigvæk de færreste af os, der har prøvet kræfter med dette ‘legetøj’. Derfor har vi lavet vores teambuilding aktivitet således at alle får masser af underholdning ud af dette 2-timers event.

Ønsker I at afholde droneflyvning på jeres lokation, kommer vi gerne ud med udstyr til eventet. Har I derimod ikke en hal eller et stort lokale, samarbejder vi med flere sportshaller rundt omkring i København og omegn.

Firmaarrangement i særklasse

Hos Complete Event har vi specialiseret os i at give jer den absolut bedste oplevelse, hver gang. Derfor har vi indgået samarbejde med nogle af københavns mest populære restauranter, så I kan slutte dagen af i hyggelige omgivelser med en udsøgt middag. Vi samarbejder bl.a. med Cofoco-kæden og Madklubben-kæden, så uanset om du er til italienske specialiteter eller asiatisk fusionskøkken, så kan vi tilbyde det hele.

Book allerede i dag eller få et uforpligtende tilbud

Kalenderen begynder allerede nu at blive fyldt ud, så tøv ikke med at sende en forespørgsel allerede nu. Vi ringer dig op inden for 24 timer, hvorefter vi sammen finder frem til den løsning som passer bedst til jeres behov.

Vi glæder os til at høre fra dig