Prøv Droneflyvning i København - Lær at flyve med drone i denne teambuilding aktivitet

Afprøv en drone hos Complete Event sammen med kollegaerne i dette populære teambuilding event

I dette firmaevent får I alle afprøvet jeres droneflyvnings kundskaber

Droneflyvning i København har i løbet af 2018 været den absolut mest efterspurgte teambuilding aktivitet. Her får dig og kollegaerne mulighed for at lære hvordan en drone fungerer, på en sjov og anderledes måde.

Til teambuilding aktiviteten vil I på en spændende og ny måde lære hinanden at kende igennem fart og koncentration når dronen skal kontroleres og styres gennem banerne. Niveauet tilpasses undervejs, så alle kan være med. Det gør bl.a. denne aktivitet til en favorit blandt teams i alle størrelser.

 
 

Droneflyvningen foregår indendørs, og vi kan både lave det hos jer, hvis I har lokaler der kan facilitere flyvningen og ellers stiller vi også en hal til rådighed i det område I befinder jer i. Vi har bl.a. afholdt droneflyvning i Ballerup, Gentofte, København K, Østerbro, Nørrebro, Valby, Glostrup, Albertslund, Slagelse, Ringsted, Fredericia og mange flere steder.

Bestil eller læs mere nu

Hvis du mener droneflyvning er noget som kunne være relevant for jer til jeres næste teamdag, så læs mere om aktiviteten her eller kontakt os på mail eller via telefon her. Vi sidder klar til at hjælpe og vejlede jer, så I får den helt perfekte aktivitet til jeres dag.

Linus Spon