Droneflyvning i København og resten af Danmark

Prøv den populære teambuilding aktivitet - Droneflyvning

De fleste har hørt om dem, men det er de færreste der har fløjet med dem. Nu kan dig og dine kollegaer få lov at prøve kræfter med dronerne.

Hos Complete Event har vi specialiseret os I sjove og anderledes teambuilding aktiviteter, og da vi i sin tid kom op med ideen om droneflyvning til firmaarrangementer havde vi ingen ide om hvor populært det ville blive. Men nu godt 2 år efter kan vi med stolthed sige, at droneflyvning er den klart mest efterspurgte aktivitet vi har haft i Complete Events historie.

I København og resten af Danmark

Droneflyvning hos Complete Event foregår altid indendørs, så der ikke skal indhentes særlige tilladelser og dronecertifikater til hver deltager. Hvis I ønsker at holde eventet hos jer, kræver det blot et større lokale, som er ryddet. Højden betyder ikke så meget, da opgaverne i løbet af eventet foregår nede langs jorden. Har I ikke selv lokaler, hjælper vi gerne med at få booket ind.

Complete Event kan afvikle droneflyvning i hele Danmark, så uanset om I står og skal lave arrangement i Nordjylland eller Sydsjælland kommer vi altid ud til jeres lokation eller den hal vi har lejet ind til jer.

Hvad siger vores kunder

Vi kan i timevis fortælle jer om hvor god en aktivitet Droneflyvning er, men nogle gange er det bare bedst at høre hvad dem som har prøvet aktiviteten siger om den. Derfor har vi samlet vores referencer her, så det hele ikke bliver os selv der fortæller om hvorfor I skal vælge Droneflyvning til jeres næste firmaarrangement.

Læs mere

Har du brug for at læse lidt mere om aktiviteten, inden du sender en forespørgsel, så kan du klikke ind her. Og ellers kan du også sende en forespørgsel direkte her, hvorefter vi kan give dig et helt uforpligtende tilbud.

Linus Spon