En digital skattejagt der vækker smilet hos enhver

 

En sjov og anderledes teambuilding aktivitet, hvor styrkelse af sammenhold og hygge er nøgleordene

GPS-dyst hos Complete Event er vores digitale skattejagt, som byder på grænsesøgende sjove og anderledes opgaver der skal besvares sammen i hele gruppen.

Når I næste gang skal planlægge teambuilding, firmadag eller andet i virksomheden, så kig en ekstra gang på vores GPS-dyst. Den er flere år i træk blevet kåret til den mest populære aktivitet og vi tør godt love jer for en sjov oplevelse.

Sommerfestens højdepunkt

Nu nærmer tiden sig for sommerfesterne, og her er udendørsaktiviteter hver at overveje. Med en GPS-dyst får I mulighed for at lære både hinanden men også storbyen bedre at kende.

Udstyret med vores Ipads skal I sammen navigere rundt og finde frem til de steder hvor I bedst kan besvare de 40 forskellige opgaver.

Opgaverne byder på noget for alle typer og I får selvfølgelig både billeder og videomateriale med hjem efter eventet.

Gode minder og en perfekt afslutning

Når eventet er færdigt runder vores instruktør af, hvorefter I får udleveret en kode hvor I kan hente jeres billeder og video fra den digitale skattejagt.

Og hvis I booker spisning igennem os, får I uden tvivl en perfekt afslutning på dagen. Her bliver der nemlig rig mulighed for at grine og græde over alle de sjove besvarelser, når I sammen kan se det hele igennem under middagen.

Det og meget mere

Vores GPS-dyst er ikke det eneste vi tilbyder i Complete Event. Med mere en 20 sjove og anderledes teambuilding aktiviteter, har vi altid noget til enhvert behov.

Og med vores samarbejde med Madklubben og Cofoco-kæden får I oven i købet mulighed for at spare både til og penge, ved at booke en komplet løsning gennem os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
Linus SponComment