Kender du Gådespillet - Det Hvide Snit?

 

Det mobile Escape Spil fra Complete Event - Sjovere og mere intenst end de velkendte rum

Vi har udviklet et mobilt escape spil der allerede nu har vist sig at være sjovere og mere intenst end de fleste escape rooms rundt omkring i København.

Spillet tager udgangspunkt i det barske indgreb i hjernen - Det Hvide Snit - og med dets dystre baggrund er der garanti for en intens oplevelse når I sammen skal forsøge at finde nøglen til jeres frihed.

Det sidste hold straffes

Gådespillet - Det Hvide Snit er den perfekte teambuilding aktivitet til jer der ønsker at konkurrere i et nervepirrende spil på samme tid. Målet er simpelt - undgå at bliv det sidste hold til at finde nøglen.

Spillet foregår enten på jeres lokation eller hos os, hvor I bliver fordelt i grupper, udstyret med en kuffert som indeholder hele spillet.

anbefalingerne taler næsten for sig selv

Leder du efter det sidste argument for at prøve vores escape spil, så får du det helt sikkert fra vores kunder som allerede har prøvet spillet.

Vi havde hos Yousee fornøjelsen af at blive udfordret på vores kreativitet og logiske tænkning, da Complete Event kom ud med Gådespillet - Det Hvide Snit. Der var styr på det hele fra start til slut og servicen var i top. Vil klart slå et slag for at andre også skal prøve dette spil.
— Yousee

Vores spil egner sig særligt til et team som skal belønnes efter nogle gode resultater, eller i forlængelse af en kursusdag. Her kan de opdeles i grupper á 4-6 personer og finde deres indre konkurrencemenneske frem.

Vi tilbyder vores gådespil med op til 60 personer i gang på samme tid.

 
Linus SponComment