Eventbureau i København - Nu på Facebook

Som noget nyt vil vi i Complete Event løbende lægge nyheder, sjove videoer og billeder fra vores arrangementer op på Facebook, så I altid kan følge med i, hvad vi laver hos Complete Event. I vil bl.a. kunne se hvordan vores Fjernstyret Racerbiler, Droneflyvning og andre spændende teambuilding aktiviteter foregår.

Med et firmaevent i København får du hos Complete Event en totalløsning, hvor vi både giver forslag til teambuilding aktiviteter og på den perfekte afslutning hos en af de populære restauranter vi samarbejder med. Vi vil undervejs guide og vejlede dig til at få planlagt det perfekte firmaarrangement, uden nogen bekymringer. Så om du er på udkig efter indendørs eller udendørs teambuilding, så sidder vi klar på telefonen eller på mail til at hjælpe dig videre i processen.

Er årets julefrokost allerede planlagt, så fortvivl ej, vi hjælper gerne med inspiration til enkeltstående arrangementer eller jeres sommerfest. Vi giver oven i købet tips og gode råd til sjove og anderledes teambuilding aktiviteter på vores Facebookside. Så hvis du ikke allerede har givet os et Like, så skynd dig ind og følge os på Facebook. Psst!! Der kommer løbende konkurrencer op, hvor du kan vinde middage og aktiviteter til dig og dine kollegaer.