Firmaarrangement og teambuilding i hele Danmark

 

Sommerfesten er lige om hjørnet og måske I mangler en sjov og anderledes teambuilding aktivitet som det underholdende indslag

Hos Complete Event har vi specialiseret os i teambuilding aktiviteter til enhver smag. Vi har nøje udvalgt de aktiviteter som gennem tiden har været de absolut mest populære, men også udviklet nogle nye og anderledes teambuilding aktiviteter der siden lancering er blevet taget godt i mod.

Da sommeren så småt er over os, har vi valgt at have fokus på udendørs aktiviteterne, som byder på hygge, sjov og konkurrence i de absolut sjoveste elementer.

  1. GPS-dysten

    Den første teambuildingaktivitet som vi har sat fokus på er vores GPS-dyst, der bliver ved med at være et hit overalt i landet. Og vi forstår godt hvorfor denne form for teambuilding er så populær. Spillet tager udgangspunkt i gruppen og de mennesker som er omkring jer, og det kan for nogen være lidt grænseoverskridende, når man pludselig både skal åbne sig op for både kollegaer og fremmede mennesker. Men det er også det som er med til at udvikle os som mennesker og derfor er denne digitale skattejagt en af vores absolut sjoveste og mest populære aktiviteter gennem tiden.

  2. GPS-dysten i kanalerne

    Med inspiration i det populære GPS-spil har vi flyttet udfordringerne ud på vandet, hvor I får mulighed for at komme rundt i københavns flotte kanaler. På de godt og vel 2 timer afsted kommer I forbi nogle af københavns smukke seværdigheder mens I i et hyggeligt tempo bliver udfordret i en sjov og anderledes konkurrence. Båden har plads til 8 passagerer, og med et bord i midten er der rig mulighed for at nye en picnickurv undervejs.

  3. Fjernstyret racerbil

    Find jeres indre legebarn frem når I skal prøve kræfter med de brugervenlige og hurtige racerbiler. På den sjove racerbane skal I på ægte Formel 1 manér vise hvem som er virksomhedens bedste racerkører. I denne teambuilding aktivitet er der skruet helt op for både fart og underholdning. I får mulighed for at lære bilerne af kende i prøverrunden, hvorefter der skal kvalificeres til det afgørende race. Til sidst vil vi kåre vinderholdet.

 
Linus SponComment