Firmaarrangement i 2019

Skal du til at planlægge firmaarrangement? Så kig med her

Her får du nogle bud på den perfekte firmadag, med både aktivitet og spisning

For at det ikke altid er os selv, som foreslår hvilke aktiviteter I skal prøve kræfter med, har vi valgt at samle nogle af vores kunders anbefalinger her på denne side. For i sidste ende er det altid jer, kunderne, som har bedst styr på, hvad der passer til jer og firmaets behov.

I 2018 havde vi fornøjelsen af at skabe rammerne for nogle uforglemmelige firmaarrangementer rundt omkring i Danmark, og det gælder både dem der kun valgte aktivitet, men i den grad også dem som valgte at slutte deres dag af med spisning på en af de restauranter vi samarbejder med. I vores brede udvalg af både indendørs- og undendørsaktiviteter har vi altid kunne finde frem til den helt rigtige løsning sammen med kunden, og det er i sidste ende vores ypperste opgave som eventbureau.

Det anbefaler kunderne

I et udpluk fra vores referenceliste, kan du her få inspiration til, hvad I måske skal prøve kræfter med til jeres næste firmaarrangement. Hvis du ønsker at læse mere om aktiviteterne, så klik ind på linket eller ring til os for en gennemgang af jeres dag på +45 26 10 27 27

Jeg har i forbindelse med et ledelses arrangement brugt Complete Event. Vi valgte at lave Photo Challange. Fra start var der super god service fra Complete Event. Der blev fulgt op og ringet et par dage før omkring detaljer. De 2-3 timer vi brugte på fri hånd rundt i København var super sjove og en anderledes måde at komme rundt på. Derud over fik vi jo nogle sjove billeder og videoer fra dagen.

Jeg kan kun anbefale Complete Event.
— Novo Nordisk
Vi i Accura benyttede i marts Complete Event til at lave vores egen sjove Reklamefilm. Complete Event var fra start til slut, professionelle og meget hjælpsomme.

Vi havde en fantastisk, sjov og hyggelig eftermiddag. Et rigtig vellykket arrangement hvor alle fik noget ud af det. Det er ikke sidste gang vi bruger Complete Event.
— Accura
Complete Event har gennemført et super godt firma-event for os. Mine 100 gæster havde 3 fantastisk timer med droneflyvning, segway kørsel samt bue & pil skydning. Instruktørerne holdt sig tæt til grupperne og ingen var i tvivl om, hvad der skulle ske. Det unge team med Christian og Linus i spidsen har fat i den lange ende med hurtig respons, god service og opfølgning og jeg vil ikke tøve med at bruge dem endnu en gang.
— Oticon
Stor aften for Coferro’s medarbejdere.

Kombinationen af madlavning og konkurrence passede lige til medarbejderne, der fik lov til at sammenligne evner i køkkenet på uhøjtidelig facon.

Og så var der også plads til hygge mens man nød kreationerne.
— Coferro Cables
Complete Event arrangerede årets sommerfest, som var et heldagsarrangement med både udfordrende klatring i trætoppene samt en sjov og hyggelig GPS-dyst i kanalerne, inden en dejlig middag med underholdning.
Det hele klappede perfekt og vi blev fra første kontakt mødt af professionelle og kompetente medarbejdere i Complete Event. Jeg kan på det varmeste anbefale Complete og hele holdet bag.
— Eva Solo
Først og fremmest tak til Complete Event for en helt fantastisk service.
Den personlige kontakt hele vejen igennem gav en tryghed og ro som gjorde den samlede oplevelse til noget særligt.
Med Gådespillet - Det Hvide Snit, blev vores teamledere udfordret på en ny og sjov måde, og fik derigennem styrket sammenholdet og deres lederkompetencer. At spillet var mobilt og vi derfor kunne lave det på vores egen lokation, gjorde at vi valgte netop denne aktivitet.

Vi kan varmt anbefale både holdet bag Complete Event men i særdeleshed også deres gådespil, som slog benene væk under os alle.
— Verisure