Fjernstyret Racerbil - Fuld fart på både bil og koncentration

Teambuilding med fart på er ekstra sjovt i vintermørket!

Complete Event var i sidste uge ude og lave Fjernstyret Racerbil for en gruppe kollegaer der skulle afrunde deres kursusdag med et sjovt og anderledes afbræk

De fleste af os kender alt til kursusdagene hvor de nye strategier og ideer skal præsenteres. Fra morgen til eftermiddag står den i nye strategiers tegn, og det kræver særlig høj koncentration for at kunne få det hele med. Derfor kan hjernen ofte blive lidt træt og udmattet, hvorfor vi derfor anbefaler en hyggelig og anderledes afslutning på jeres kursusdag.

Med Fjernstyrede Racerbiler kommer I ud og får lidt frisk luft, mens I kan grine og hygger jer med de super fede biler, som kan køre i alt slags vejr.

Fjernstyret Racerbil

Med masser af fart og snørklede sving har vi skabt en miniversion af de klassiske Formel 1 løb. Her skal I både igennem en træningsrunde, hvor I sammen stifter bekendskab med både bil og bane. Når alle har prøvet banen og bilen, er det tid til kvalifikationsrunden. Her skal I køre om placeringen i det endelige race. Efter 15 minutter på banen, hvor alle har fået lov at køre, har vi fundet frem til holdet med flest runder, som derved får lov at starte i Final Race. I Final Race går det ud på at køre hurtigt og præcist, for I vil nemlig få en straf hver gang der laves fejl. Og det kan komme til at koste dyrt i sidste ende.

Afrunding

Når løbet er færdigt kårer vi vinderholdet, som får mulighed for at modtage en præmie. Derefter anbefaler vi at lade turen gå videre til en af de restauranter vi samarbejder med. Her står vi nemlig klar med en udsøgt middag og dertilhørende drikkevare.

På den måde kan jeres kursusdag blive rundet af med både teambuilding og spisning, så kollegaerne har et særligt godt minde at huske tilbage på.

Lyder Fjernstyret Racerbil som noget for dig, så send en forespørgsel her eller ring på +45 26 10 27 27 for mere information

 
Linus Sponcomplete event aps