Fjernstyret racerbil - regn, sne, slud og blæst

I starten af 2018 blev vi i Danmark ramt af nogle utrolig kolde dage, hvor sneen såmænd også faldt over det ganske land. Det betød ikke mindst forsinkelser i transporten, hvilket nogle kan kalde for at trafikken blev lammet. Alt stod stille og det hele gik lidt langsommere, alt i mens støjen forsvandt i de bløde sne dynger. Det var blevet vinter i Danmark.

Mens vi alle gik rundt og tilpassede os kulden og legede i sneen, kom vi pludselig til at tænke på, om vi i Complete Event ikke skulle finde på en udendørs aktivitet til de vinterglade medarbejdere i København og resten af landet.

I løbet af året fik vi afprøvet en masse forskellige aktiviteter, og baseret på vores store succes, Droneflyvning, fik vi sat en ny aktivitet op, som kunne afvikles i alt slags vejr; Fjernstyret Racerbil.

Vi fik sågar filmet lidt spændende materiale fra en fantastisk efterårsdag oppe i Tisvilde. Som I kan se, er der fuld fart på bilerne, og med en opstillet bane som varierer i niveau, er der noget for enhver smag i denne nye udendørs teambuilding aktivitet.

Hos Complete Event håber vi derfor at Hr. Frost kommer med sne igen i år, så vi kan afholde et fanstisk sjovt og anderledes teambuilding event for endnu flere medarbejdere rundt omkring i landet.

Hvis du tænker at Fjernstyret Racerbil er noget for jer, så klik ind og send os en forespørgsel så vi kan give dig et uforpligtende tilbud til jeres næste firmadag.

Har I brug for at holde varmen, tilbyder vi også en masse spændende indendørs aktiviteter i København og omegn.

Linus Spon