Forslag til teambuilding aktiviteter - nemt og enkelt

 

Her får du inspiration til sjove og anderledes teambuilding aktiviteter.

Droneflyvning, GPS-dyst på vandet, Fjernstyret Racerbil, Kokkeskole osv. er bare et udpluk af de aktiviteter vi hos Complete Event har specialiseret os i.

Alle aktiviteterne er udviklet in-house og afvikles altid af vores professionelle instruktører, som giver dig den absolut bedste kvalitet af underholdning for medarbejderne.

5 forslag til teambuilding aktiviteter - inkl. den perfekte afslutning

Det bliver ikke meget nemmere at få planlagt årets sommerfest, når du lader os gøre det hårde arbejde. Her får du bl.a. lidt inspiration til hvad I f.eks. kan lave til jeres sommerfest - så er du allerede kommet godt fra start i planlægningen.

  1. GPS-dyst

  2. Droneflyvning

  3. Fjernstyret Racerbil

  4. Grill-kokkeskole

  5. Gådespillet - Det Hvide Snit

Uanset om du er på udkig efter indendørs- eller udendørsaktiviteter til sommerfesten, så finder du ikke nogle aktiviteter, som kan give større underholdning for medarbejderne, end disse 5.

Vi kombinerer gerne flere af 5 teambuilding aktiviteter og ellers kan du selvfølgelig altid vælge den som frister mest.

GPS-dyst

I denne form for digital teambuilding handler det om at tænke ud af boksen og være kreativ med besvarelserne. I bliver udstyret med vores Ipad, der indeholder 40 forskellige grænsesøgende, underholdende og hyggelige opgaver, som alle skal besvares ved hjælp af enten billede eller video.

Droneflyvning

Fremtidens legetøj og måske også transportmiddel. Her kommer der fart under vingerne, når I skal flyve om kap og konkurrere mod hinanden i forskellige udfordrende baner. Alle kan være med når I sammen skal lære dronerne at kende, inden konkurrencen går i gang. Utrolig høj underholdningsværdi.

Fjernstyret racerbil

Vi bliver i legetøjsverdenen, men denne gang er vi nede på jorden. Med op til 50 km/t skal der køres race mod kollegaerne og som i et ægte F1 racerløb, skal det hele klares som et professionelt team. Racerbanen byder på teknisk udfordrende forhindringer, skarpe sving og ikke mindst langsider som indbyder til fart og spænding.

Grill-kokkeskole

Det er efterhånden ikke kun mænd som på bedste stereotype facon stolt står foran grillen iklædt et forklæde, hvorpå der står ‘En rigtig mand griller!’. At grille, er blevet en større og større del af danskernes hverdag og vi har derfor lavet denne særlige form for kokkeskole, hvor både de mest erfarne og uerfarne kokke kan blive udfordret på deres grill skills.

Gådespillet - Det hvide Snit

I dette nervepirrende og intense escape spil bliver I for alvor udfordret i både kreative, logiske og matematiske opgaver. Og vi har lyttet til jer. For i Det Hvide Snit får I mulighed for at konkurrere op til 60 personer mod hinanden på samme tid, fordelt i grupper á 4-6 personer - og det hele kan foregå på jeres lokation!

 
Linus SponComment