Forslag til teambuilding aktiviteter i 2019

Her får du de bedste forslag til teambuilding aktiviteter i 2019

 
Ikon_antal-deltagere.png

1-500 personer

Ikon_varighed.png

Fra 1-6 timer

Ikon_lokation.png

I hele landet

Ikon_pris.png

Pris fra 295,- pr. person

 
 

Hvad definerer en teambuilding aktivitet

En teambuilding aktivitet har til opgave at skabe nogle stærkere bånd mellem kollegaerne. Nogle gange skal man blive klogere på de forskellige kollegaers faglige profil, hvorimod det andre gange handler om at lære hinanden bedre at kende på et personligt plan.

Vi har hos Complete Event valgt at have det sidste mål som udgangspunkt for vores teambuilding aktiviteter.

For os handler teambuilding nemlig om at skabe et forhold til sine kollegaer, som på mange måder minder om det man har med sine venner og familie. Vi siger ikke det hele skal være sjov og ballade, for der er trods alt stadigvæk forskel på familie og venner, og på ens kollegaer.
Men når vi tilbringer mere tid med kollegaerne end med familien og vennerne, skal der også være nogle relationer der skaber en værdi som er værd at samle på.

Og værdien af denne form for teambuilding er med til at øge effektiviteten og arbejdsglæden.

Hvad skal vi så vælge?

Vi vil gerne foreslå at du kigger en ekstra gang på vores teambuilding aktiviteter. De er nemlig blevet udviklet med fokus på at skabe en helt unik værdi for medarbejderne.

Du får altid en aktivitet som er gennemtestet over flere omgange, indtil kvaliteten er i absolut top. I sidste ende handler det om for os, at I har haft en så god oplevelse, at I altid vender tilbage til os.

Og kvalitet er altid et godt sted at starte.

Hos Complete Event vil vi gerne tilbyde noget for enhver smag til enhver lejlighed og det mener vi at du kan få blandt vores indendørs- og undendørsaktiviteter.

Nu er det på tide at kigge på forslagene til teambuilding aktiviteter i 2019.

Vores egne forslag er måske ikke så relevante, for i sidste ende er det trods alt jer, kunderne, der kender jeres behov bedst.

Selvom vi har 10 års erfaring i branchen, vil vi alligevel lade jer om at bestemme, hvilke aktiviteter vi skal vælge som forslag til årets teambuilding dag.

Fortsætter under billedet!

jeres anbefalinger

GPS-dysten har været en af de mest efterspurgte aktiviteter gennem tiden hos Complete Event, og vi kan sagtens forstå hvorfor den bliver ved med at være så populær. I elsker nemlig at hygge jer med kollegaerne.

Og hvad bedre end en grænsesøgende, nervepirrende og anderledes digital skattejagt?

De 2-3 timer vi brugte på fri hånd rundt i København var super sjove og en anderledes måde at komme rundt på. Derud over fik vi jo nogle sjove billeder og videoer fra dagen.
— Novo Nordisk

Er I mere til gåder og kryptiske opgaver er Gådespillet - Det Hvide Snit helt sikkert noget for jer. Her bliver I udfordret på samarbejde, kreativ tænkning og ikke mindst håndtering af tidspres.

Spillet er perfekt til jer der ønsker at løse kryptiske gåder, finde og aflæse hemmelige symboler, og samtidig konkurrere mod hinanden om at få knækket koden først.

Til dette spil er der skruet godt op for intensiteten og sværhedsgraden, så alle i gruppen bliver involveret undervejs.

Med Gådespillet - Det Hvide Snit, blev vores teamledere udfordret på en ny og sjov måde, og fik derigennem styrket sammenholdet og deres lederkompetencer.
— Verisure

Fortsætter under billedet

Har du fået inspiration til jeres næste firmaarrangement? Eller mangler du lidt flere gode ideer? Vi sidder klar til at hjælpe på både telefon og mail.

Ellers kan du læse mere om vores aktiviteter via linket herunder.

 
Linus SponComment