Ideer til firmaarrangement

Spændende ideer til firmaarrangement hos Complete Event

Vi har samlet nogle af vores mest populære aktiviteter til indendørs teambuilding her til dig.

Teambuilding i København dækker over mange forskellige aktiviteter og medarbejderløsninger, og derfor kan det nogle gange være en jungle at finde rundt i. Vi har valgt at fokusere på de sjove og spændende indslag, som skal danne nogle rammer for medarbejderne som får dem til at styrke deres bånd til hinanden. Vi kalder det for Funbuilding.

Funbuilding

Funbuilding består af nogle 2-3 timers aktiviteter, som man normalt forbinder med ting man ville gøre med sin familie og venner. Så hvorfor skal vi pludselig til at lave dette med vores kollegaer. Svaret ligger i, at de fleste af os efterhånden bruger ligeså meget tid sammen med vores kollegaer, som vi gør med familien og vennerne.

Derfor mener vi i Complete Event, at der gerne må skabes den samme positive stemning som der er i privaten. Og hvad bedre til at gøre dette end en omgang droneflyvning, kokkeskole eller gps-dyst i Københavns gader?

Dette er nogle af de indendørs og udendørs aktiviteter som vi ser folk hygge sig mest med. Her bliver dagligdagens strabadser, de ‘opstillede roller’ på arbejdspladsen og den formelle tone lagt på hylden for en kort stund. Der bliver tid til at se hinanden i øjenhøjde og oftest lærer man hinanden at kende på en helt ny måde.

Gode minder

Når aktiviteten er veloverstået, sluttes der oftest af med spisning på en af de eftertragtede restauranter vi arbejder sammen med. På den måde kan der slåes en pæn sløjfe om det hele, så I sammen kan have nogle gode minder at kigge tilbage på.

Når I møder tilbage igen på kontoret vil der være en helt ny form for stemning blandt kollegaerne, og kreativiteten vil måske være ændret.

Vi håber på at vi i Complete Event kan få lov at byde ind til jeres næste firmaarrangement, men start med at find inspiration på vores hjemmeside, så vi kan give jer et uforpligtende tilbud på lige det I kunne tænke jer.