GPS-dyst i København - en oplevelse i København som skiller sig ud

Prøv en sjov og udfordrende GPS-aktivitet i København med kollegaerne

Er I til smukke oplevelser og ønsker samtidig at lære hinanden bedre at kende, så er vores GPS-DYST / GPS-LØB den helt rigtig sommerfest aktivitet til jer.

Vi har samlet alt det bedste teambuilding, og kombinere det med spisning og en smuk guidet tur igennem Københavns dejlige gader. GPS-dysten er konkurrencen og firmaaktiviteten som udfordre på kendskabet til København, hvor godt I kender hinanden kollegaerne i mellem og de mennesker som befinder sig i samme område som jer.

Jeres instruktør kan enten medbringe en dejlig picnic kurv I kan tage med rundt i GPS-konkurrencen, eller vi kan sørger for stop på ruten, til kolde forfriskninger. Alle GPS-spørgsmål som besvares, sende automatisk til Game Master som pointgiver for kvalitet og kreativitet.

Få billederne med hjem

Efter aktiviteten er slut, sender vi selvfølgelig de sjov og vilde besvarelser I har samlet op undervejs, så I kan grine af dem og kigge tilbage på oplevelsen med glæde. Løbet har en varighed af mellem 2 og 3 timer, og starter og slutter efter hvor I ønsker og evt. slutter til spisning.

Bestiller I nu, sørger vi også for godt vejr.

Læs mere om GPS-dysten her.

eller se vores anden klassiker - GPS-dyst på kanalerne her.