Prøv vores populære GPS-dyst i København, Århus eller Odense

En af årets mest populære teambuilding aktiviteter i Danmark

GPS-dysten har været en af vores absolut mest efterspurgte og populære teambuilding aktivteter i 2018. Vi har derfor videreudviklet på aktiviteten, så der er endnu flere sjove og grænsesøgende spørgsmål. Det er også derfor vi gerne vil slå et slag for at GPS-dysten skal være ligeså populær i 2019.

Underholdning i absolut topklasse

Med over 40 udfordrende opgaver, kommer dig og dine kollegaer rundt i byens gader på en sjov og anderledes måde. Vi har lavet spillet, så I både udfordres på hinandens oplysninger, men også inddragelse af fremmede personer i besvarelserne.

Spillet har en varighed på 2 timer, og hvis I ønsker at lægge en pause ind undervejs, kan dette sagtens lade sig gøre.

Vi kan lave GPS-dyst for op til 500 personer af gangen, og vi anbefaler at man mindst er 2 hold á 4 personer, for at konkurrencen altid er i top.

Andre populære teambuilding aktiviteter

Gådespillet - Det Hvide Snit - er en af de aktiviteter vi også regner med bliver populær i løbet af 2019. Spillet som foregår på jeres lokation, giver pludselig mulighed for et helt andet underholdningsniveau. I vores version af de populære Mystery Games eller Escape Room som andre kalder det, har vi valgt at udfordrer jer i præcis det samme spil. På den måde får I alle sammen noget at tale om efter aktiviteten.

Tænker du at GPS-dyst eller Det Hvide Snit kunne være noget for jer, så læs mere her eller ring til os for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.