GPS teambuilding - udendørs aktivitet på den sjove måde

 

Sjov og anderledes digital skattejagt med grænsesøgende og hyggelige opgaver

GPS-dysten er en sjov, udfordrende og spændende måde at opleve storbyen på. Vi har videreudviklet på det originale GPS spil så I får en helt ny digital skattejagt, hvor I konkurrerer mod hinanden på kreativitet og samarbejde.

Spillet tager udgangspunkt i omgivelserne omkring jer, alle gruppens medlemmer og ikke mindst den virksomhed I kommer fra.

Alle spørgsmål besvares ved hjælp af billeder og video, så I altid har noget sjovt at kigge tilbage på. Gode minder styrker i den grad sammenholdet på arbejdspladsen.

Spillet kan skræddersyes så det passer til lige netop jeres behov, og vi har stor erfaring med implementering af f.eks. nye værdier eller mål i virksomheden, der lægges ind som spørgsmål i spillet.

 
 

Både på land og på vand

Vores GPS spil har fra start af været en kæmpe succes på land, og de tilbagemeldinger vi har fået fra kunder som har prøvet spillet, har været helt fantastiske. De har faktisk været så gode, at vi valgte at udvikle en version af GPS spillet, som foregår på vandet.

Denne aktivitet foregår i købehavns kanaler, hvor I skal sejle rundt i de eldrevne både og besvare opgaver der egner sig til turen.

Det kræver ingen færdigheder for at sejle og spillet er for alle.

 
Linus SponComment