Sommerens hotteste teambuilding - 3 skarpe bud på sjove aktiviteter

 

3 af de sjoveste og mest spændende teambuilding aktiviteter

 

Til sommerens firmaarrangementer skal aktiviteten sidde lige i skabet - derfor får du her vores bud på de absolut bedste teambuilding aktiviteter

Teambuilding er med til at styrke sammenholdet i virksomheden, og derfor skal der også til årets sommerfest være et indslag i form af teambuilding - men hvad skal du vælge?

I de 10 år vi har været i branchen, har de bedste tilbagemeldinger været i forbindelse med disse 3 aktiviteter.

Derfor vil vi da også gerne slå et ekstra slag for at prøve dem, hvis du endnu ikke har haft muligheden.

1. GPS-dysten

GPS-dysten er igennem tiden den mest populære aktivitet vi har haft. Nu har vi bare valgt at opdatere spillet så det er blevet endnu sjovere - og for nogen mere grænseoverskridende.

Når I som hold skal dyste om at samle flest point sammen i byens gader, bliver I udfordret på jeres kendskab til hinanden og hvordan I som gruppe kan fordele de forskellige opgaver mellem jer.

Der er skruet helt op for underholdningsniveauet igennem hele spillet og der vil være opgaver for enhver type.

2. Droneflyvning

Droneflyvning stormer frem som både hobby men også professionelt værktøj og vi har fra start af oplevet nogle af de absolut bedste tilbagemeldinger på denne sjove og anderledes teambuilding aktivitet.

I får alle mulighed for at stille bekendskab med dronerne, hvorefter I får lov at konkurrere mod jeres kollegaer om hvem der er den bedste dronepilot.

Allerede nu er der godt fyldt op til droneflyvning i april og maj, så skynd dig ind forbi, hvis du tænker I skal prøve droneflyvning til jeres sommerfest.

3. Gådespillet - det hvide snit

Seneste skud på stammen er med inspiration i det populære escape spil.

Med masser af kryptiske gåder og mystisk skal I konkurrere om at få åbnet kufferten og finde den nøgle som kan afmontere jeres stødhalsbånd.

Spillet foregår enten på jeres lokation eller hos os, og vi kan have 60 personer i gang på samme tid.

Flere spændende aktiviteter

Hvis du har brug for mere inspiration, har vi selvfølgelig også andre spændende teambuilding aktiviteter. F.eks. vores våde version af GPS-dysten, hvor I skal sejle rundt i Københavns Kanaler og prøve at skrabe så mange point sammen som muligt. Det kan også være I er mere til den gastronomiske oplevelse i en Kokkeskole. Her kan vi skræddersy menuen så den passer med jeres ønske.

 
 
Linus SponComment