Hvad teambuilding gør ved arbejdsmiljøet

 

Loyalitet, effektivitet og arbejdsglæde er resultatet af god teambuilding

Teambuilding består af mange elementer og teambuilding er noget som hele tiden skal være i fokus på en sund arbejdsplads. Det kan være i form af små øvelser som man kan lave i løbet af ugen, eller større events et par gange om året. Det vigtigste er blot, at det er et øjeblik hvor medarbejderne kan være sammen i et andet miljø end det de normalt befinder sig i.

Vi har specialiseret os i at tilbyde teambuilding aktiviteter som kan laves på 2-3 timer både hos kunden og ude af huset. Aktiviteterne tager fokus i at skabe glæde og gode minder. For teambuilding for os, handler om at få nogle ting med i bagagen, som man kan se tilbage på med en særlig glæde. Derfor er teambuilding og de aktiviteter vi tilbyder hos Complete Event blevet en kæmpe succes på de år vi har eksisteret.

Indendørs og udendørs teambuilding

Igennem sommeren har vi været så priviligerede at få lov til at underholde medarbejdere i hele landet med vores teambuilding aktiviteter og tilbagemeldingerne har været med til at give os endnu mere blod på tanden i troen på at kunne skabe de bedste arbejdspladser i hele verden.

Det lyder måske ambitiøst, men vores erfaring viser at medarbejdere på arbejdspladser som investerer i teambuilding, er mere loyale, har færre sygedage og derved bliver længere tid på arbejdspladsen. Det mener vi er et tegn på en sund arbejdsplads.

I vores udvalg af teambuilding aktiviteter har vi fokuseret på noget som skal være anderledes, sjovt og moderne. Og det har kunderne taget godt i mod. Vi har sågar kunne lave en liste over de teambuilding øvelser og aktiviteter, som har været de absolut mest efterspurgte gennem sommeren. Og vi har kaldt den Top-5.

Nu hvor efteråret byder sig, er det tid til at komme indendørs, og her får I også et udvalg af de 5 absolut mest efterspurgte teambuilding aktiviteter på markedet.

 
Linus SponComment