Professionelt eventbureau i København

Complete Event stormer frem

 

Med nye spændende ideer og måder at bringe det gode samarbejde tilbage i virksomhederne, er Complete Event blevet en sand succeshistorie. Filosofien om at teambuildingordet er forældet og en manglende betegnelse for det som virksomhederne ønsker, blev årsagen til at Complete Event i dag tilbyder Funbuilding; som er den form for teambuilding der fungerer bedst i 2019.

Og hvordan kan vi så sige det uden at tøve. Jamen det kan vi fordi vi har lyttet til vores kunder siden vi startede Complete Event og vores kunder lyver aldrig. Vi havde en ide om at tilbyde noget nyt og anderledes, som man i afdelinger kunne tage sig til når der var firmaarrangementer. Men hvordan kommer man op med de mest populære indendørs og udendørs teambuilding aktiviter, når der i forvejen er så mange at vælge mellem?

Top 5

Efter lang tid på tegnebrættet og mange testrunder hos familie, venner og kunder fik vi sammensat et bredt udvalg af sjove, anderledes og spændende aktiviteter og oplevelser der på en helt ny måde kan bringe kollegaer og medarbejdere tættere sammen.

Og for at gøre det endnu nemmere for vores kunder at finde frem til den bedste aktivitet har vi samlet de 5 mest populære teambuilding aktiviteter under vores Top 5 side. Og alle aktiviteterne tilbydes selvfølgelig i hele Danmark, så om I skal bruge et underholdende indslag i Aalborg, Århus, Kolding, Odense, Ringsted eller København, så sidder vi klar til at rykke ud.

Altid et godt tilbud

Vi har fra starten valgt at fokusere på den personlige kontakt og altid give en service ud over det sædvanlige. Det betyder at du som kunde hos Complete Event altid får den skarpeste pris på den aktivitet der passer bedst til jer. Derfor laver vi altid et særligt tilbud til dig, så du har det bedste oplæg at vende tilbage med når I skal beslutte hvilken sjov aktivitet I skal lave til jeres næste firmaevent.

Har du lyst til at læse mere om vores forskellige aktiviteter, så klik ind her eller ring allerede i dag for et uforpligtende tilbud og gennem af de muligheder og løsninger vi tilbyder.

Vi glæder os til at høre fra dig