Hygge i Københavns kanaler - sommerfestens største øjeblik

 

En sjov og hyggelig teambuilding aktivitet som med sikkerhed bliver sommerfestens højdepunkt

Måske du allerede kender de hyggelig elbåde som sejler rundt i københavns kanaler, men uanset hvad så vil vi gerne reklamere lidt for vores yderst populære teambuilding aktivitet ‘GPS-dyst i Københavns kanaler’.

Aktiviteten tager udgangspunkt i vores all-time favorit ‘GPS-dysten’, hvor vi har taget nogle af de sjoveste og bedste spørgsmål og lagt dem ned over en sejltur rundt i københavns kanaler.

Ruten tager jeg rundt om de mest ikoniske bygninger, hvor historierne byder op til nogle af de besvarelser det kræver for at få samlet flest point sammen.

Sikkerheden er altid i top

Hos os behøver man hverken sejlkort eller anden erfaring med at sejle både, for I får altid professionel oplæring i de brugervenlige både.

Når alle er klar til at tage kaptajnhatten på, går starten på en hyggelig og sjov tur på vandet. Ruten er lagt og det er nu op til jer, at få besvaret de stillede opgaver så godt som muligt, så I vinder spillet.

Undervejs vil I have mulighed for at nyde nogle forfriskninger fra jeres egen eller den tilkøbte picnic kurv.

En afrunding som slår benene væk under jer

Hvis I vælger at booke en samlet pakke hos Complete Event, hvor vi også står for en efterfølgende middag, har vi som noget særligt lavet en aftale om mulig afhentning i de flotte cykeltaxaer der kører rundt på gaden.

I får derfor en uforglemmelig oplevelse til dette populære teambuilding arrangement.

 
Linus SponComment