Kokkeskole i København med ølsmagning eller vinsmagning

Hos Complete Event står vi klar til at svinge panderne og få sat blus under gryderne, når vi inviterer jer til en kokkeskole ud over det sædvanlige. Med det populære Master Chef koncept har vi gjort klar til en sjov og anderledes konkurence i det store køkken. De friske råvare ligger klar og gryder og pander venter bare på at blive varme, så nu er det op til jer at finde på den bedste version af menuen.

Når I bestiller kokkeskole hos os, får I mulighed for at tilføje ølsmagning eller vinsmagning, så I får endnu mere indhold I jeres teambuilding event. På den måde kan kollegaerne slippe deres indre vin ekspert eller øl entusiast fri, mens deres holdkamerater slår sig løs i køkkenet som en ægte master chef.

Står den i hyggens tegn, så har vi lavet et kokkeskole koncept, hvor I får lov at blive endnu klogere på hvordan man arbejder i et køkken. Sammen med vores profesionelle kokke lærer I grundstenene i den gastronomiske verden, hvor I til sidst får sammensat en skøn 3-retters menu med dertilhørende vin eller øl.

Lyder Kokkeskole eller øl-/vinsmagning som noget for jer, så ring eller skriv til os på +45 26 10 27 27 eller completeevent@completeevent.dk

Linus SponComplete Event ApS