Kokkeskole teambuilding København

 

I ægte Master Chef stil skal I dyste om at blive virksomhedens bedste kokke

Prøv en uforglemmelig teambuilding oplevelse hos Complete Event, når vi slår dørene op for en aften i gastronomiens tegn. Vælg mellem flere forskellige temaer og genre, når I skal dyste om at lave aftenens bedste menu.

Konkurrencer i kogekunsten er blevet mere og mere populære i både tv og privaten, hvor amatørkokke skal forsøge at imponere de professionelle dommere med spændende versioner af kendte retter. Konceptet er populært fordi køkkenet er blevet et samlested i flere og flere hjem og derfor mener vi også at en kokkeskole kan fungerer som teambuilding aktivitet til jeres næste firmadag.

I teambuilding konceptet skal I arbejde sammen og konkurrere mod de andre hold om at få lavet aftenens bedste menu. I får stillet alt professionelt udstyr til rådighed og menuen er sammensat på forhånd med den nødvendige hjælp som skal til, for at alle får lavet nogle lækre menuer.

Temaet vælger I på forhånd i samråd med os og vi sørger for at tilpasse niveauet så alle kan være med. Råvarerne er altid af den fineste kvalitet og der bliver serveret vin og drikkevare under hele aftenen.

Kokkeskole i københavn

Kokkeskolen foregår som udgangspunkt i vores køkken i København, men har I selv køkkenfaciliteter kommer vi også gerne ud til jer og afvikler kokkeskolen.

Vi instruerer både på dansk og engelsk, så har I f.eks. nogle fra de udenlandske afdelinger på besøg i Danmark, så tøv ikke med at invitere dem med til kokkeskole hos Complete Event.

 
Linus SponComment