En lille smagsprøve på Danmarks sjoveste kokkeskole

Kom med en tur i køkkenet til Danmarks sjoveste kokkeskole

Hos Complete Event går vi altid op i at kvalitet og underholdning går hånd i hånd. Derfor var det også en gruppe af de gladeste mennesker i miles omkreds, der tirsdag aften tog videre fra kokkeskolen hos Complete Event. Humøret var på sit højeste igennem hele aftenen, og der både tid til frustrationer over de små fejl i køkkenet til de helt store succesoplevelser når man blev hjulpet i den rigtige retning.

Vanen tro blev gæsten budt velkommen med et lækkert glas og en appetizer. Her blev aftenens program og menuen præsenteret, hvorefter konkurrencen kunne begynde. Og selvom det kunne virke skræmmende at skulle lave en så professionel menu som blev stillet til rådighed, var der ingen grund til bekymring. Vores ypperste opgave er nemlig, at vi altid får skabt nogle gode resultater for alle grupperne.

Flere temaer

Til denne kokkeskole, var det nordiske køkken i fokus og det med god grund. Efter at Danmark har vundet Bocuse d’Or 2019, er der igen kommet særlig fokus på det danske køkken, og ikke mindst vores særlige nordiske præg.

Til sommer vil der være mulighed for at tænde op i grillen, og derfor laver vi grill kokkeskoler med fokus på andre spændende måder at tilberede maden på.

Ønsker I at have fokus på andre temaer, har vi som oftest mulighed for at tilpasse menuen til jeres behov.Linus Spon