Velkommen til Complete Event's kokkeskole København

Bocuse d'Or VM 2019

Vi elsker mad, og tag ikke fejl. Danmark er et af de lande som er længst fremme hvad gastronomien angår. Det er ikke mange dage siden, at vi i Danmark igen fik endnu en verdensmester, nemlig Kenneth Toft-Hansen. Sammen med sit team, kunne de løfte trofæet og kalde sig verdens bedste kokke.

Helt samme højde når vi nok ikke til Complete Event’s kokkeskole, men tag ikke fejl, vi har sammensat et lækkert setup, hvor alt fra det nordiske køkken, til det franske og asiatiske er en mulighed.

Kogeskolen med de 2 koncepter

I har mulighed for at vælge mellem 2 koncepter til jeres kokkeskole med kollegaerne. Koncept 1, er MasterChef hvor I laver en dejlig 3 retters menu, og efter hver ret søger for en ekstra tallerken som jeres dommere skal smage og vurdere.

Koncept 2, også kaldet Mad Fra Bunden, er konceptet hvor I sammen og som gruppe får gode råd og hygger med en 3 retters menu som spises til sidst. Til begge koncepter spiser i selvfølgelig maden, og vi sørger for at tilpasse med dejlig vin så helheds oplevelsen bliver perfekt.

Send en uforpligtende forespørgsel her:

Christian Brøckner