Læs mere om: Fremtidens firmaaktivitet - Teambuilding København - Sommeraktiviteter

Hvad er fremtidens firmaaktiviteter?

I Complete Event har vi en ambition om, at være først med nye og spændende aktiviteter til sommerfesten, firmaaktiviteten eller inspirationkilden til julefrokosten i firmaet

Fremtidens legetøj kan vi nok ikke komme udenom er Droneflyvning. Aktiviteten som amerikanerne langsomt men sikkert tager mere og mere til sig, og om få år kan man få leveret sin pizza med en drone. Så lad os en gang for alle slå fast, Droneflyvning er fremtidens legetøj.

Hvad med VR og Droneflyvning?

VR (også kaldet Virtual Reality), er næste skridt ind i fremtiden. I Complete Event arbejder vi i disse måneder ben hårdt på at få skabt en digital verden - eller frirum om man vil - så vi forhåbentligt indenlænge, kan byde velkommen til en oplevelse udover det sædvanlige. VR teambuilding er kommet for at blive, og vi har investeret i kamera og briller, så man til denne aktivitet kan følge dronerne eller vores Fjernstyret Racerbiler fra en stol. Utrolig underholdende VR-teambuilding i topklasse, som giver en helt ny dimension til teknologisk teambuilding.

Hvor mange forskellige typer teambuilding kan man lave?

Vi synes alle former for Teambuilding er sjovt. Derfor arbejder vi med disse 5 forskellige typer af teambuilding koncepter.

1) VR-teambuilding

2) Aktiv-teambuilding

3) Klassisk teambuilding

4) Gastronomisk Teambuilding

5) Gåde-teambuilding

5 typer af forskellige men fede koncepter, I kan læse meget mere om på vores hjemmesiden her: https://www.completeevent.dk/teambuilding