Madlavningskursus i København

Julen er over os og de danske køkkener dufter snart af brunt og brændt

Med et madlavningskursus fra Complete Event får I mulighed for at lære at lave de lækreste retter til middagsbordet der hjemme

Sammen med kollegaerne tager vi jer igennem kogekunstens regler og viser hvordan madlavningen kan gøre sjovere, mere kreativ og meget mere smagfuld. Vi sammensætter en 3 retters menu, som afspejler årstidens råvare, med dertilhørende vinmenu.

I får derfor til dette indendørs arrangement i København rig mulighed for at lære hinanden at kende på en ny og anderledes måde, og vi kan godt garantere at I får nogle gode minder at huske tilbage på efter dette madlavningskursus.

Ideer til firmaarrangement

Ud over vores populære madlavningskursus, har vi også mange andre spændende indendørs og udendørs aktiviteter i både København men også resten af landet. Vores helt nye Det Hvide Snit - Escape Game bliver næste års absolut favorit - vil vi gerne love. Her skal I dyste mod hinanden i et indviklet og nervepirrende gådespil, for at undgå straffen for som det sidste hold til at gennemføre.

Er du interesseret i lidt mere inspiration til jeres næste firmaarrangement, så ring eller skriv til os på +45 26 10 27 27 eller completeevent@completeevent.dk

Linus Sponcomplete event aps