Prøv en ny spændende form for teambuilding - Funbuilding

 

Leder du efter en sjov og anderledes form for teambuilding til jeres næste teamdag?

I et bredt udvalg af sjove og spændende teambuilding aktiviteter er der altid noget for enhver smag og med vores særlige fokus på den sjove og underholdende del af teambuilding, den del vi kalder for Funbuilding, får I den absolut bedste kvalitet hver gang.

Når teamet skal styrkes og gejsten findes tilbage er vi sikre på at vores teambuilding er vejen frem. Her får I nemlig rig mulighed for at komme kollegaer ved på en helt anderledes måde end den som foregår på arbejdspladsen.

Teambuilding aktiviteterne bygger alle på at skabe et hyggeligt rum, hvor der er plads til at grine og have det sjovt, konkurrere og vinde mod kollegaerne eller bare have en hyggelig eftermiddag i godt selskab.

Der er både indendørs aktiviteter hvor der bliver skruet godt op for konkurrencen og udendørs aktiviteter hvor vi er helt nede på hyggeniveau.

Noget nyt og anderledes

Droneflyvning er en af vores nyeste og absolut sjoveste måder at lære sine kollegaer bedre at kende på. Her finder I sammen jeres indre legebarn frem og styrker holdånden til en sejr over kollegaerne.

Med dronerace fra Complete Event bliver der skabt minder som I sent vil glemme. Og hvad bedre end at have noget I sammen kan se tilbage på og tale om langt ud i fremtiden.

Spændende teambuilding er høj underholdning

Med kryptiske gåder og skjulte koder er vores gådespil - Det Hvide Snit en af de absolut mest nervepirrende og spændende teambuilding aktiviteter vi til dato har haft i vores udvalg.

Med inspiration i det klassiske break out / escape room har vi efter 1,5 år fået færdigudviklet en mobilt spil, som foregår på jeres location eller hos os.

I sin enkelthed skal I nu konkurrere i op til 10 grupper á 4-6 personer på samme tid, om at finde frem til den nøgle som vil give jer friheden tilbage.

Solskinsvejr, picknick kurv og hygge

Har I brug for et hyggeligt alternativ til sommerfesten, så er gps-dyst på kanalerne den bedste teambuilding aktivitet på markedet netop nu.

I små støjsvage elbåde skal I sammen sejle rundt og få besvaret så mange opgaver som muligt, og hvis det frister står vi gerne for nogle lækre picknick kurve som kan deles undervejs på ruten.

teambuilding for enhver

Så uanset om I er til en ny og anderledes form for teambuilding, den nervepirrende og spændende teambuilding eller den hyggelige og rolige form, så har vi det hele til jer og meget mere.

 
Linus SponComment