Ølsmagning hitter som teambuilding

 

Prøv vores populære teambuilding aktivitet Ølsmagning og tag med på en rejse i øllets verden

Ølsmagning har i 2019 ufatteligt meget at byde på, uanset om du allerede har et godt kendskab til øl eller bare godt kan lide at drikke det.

Det er ikke mere end 10 år siden, hvor ølsmagning som teambuilding var fuldstændig ukendt og siden den gang er der sket meget i øllets verden. Ikke alene på udvalget i ens lokale supermarked. Pludselig kan man finde spændende øl-varianter, hvor der normalt kun var ‘grøn’ og ‘hof’ at vælge mellem.

Med alle disse nye øltyper og smage kommer der også en afdækning af endnu fleres behov. Der er de lyse lette øl til dem som foretrække disse og i den anden ende af skalaen har vi de mørke og kraftige øl. Ind i mellem disse ydersider findes der stort set en øl til hvert behov og netop derfor er ølsmagning som teambuilding også blevet meget meget sjovere med tiden.

 
 

I 2019 byder vi velkommen til en helt utrolig teambuilding oplevelse. En oplevelse som kan overraske og fascinere, men som ikke mindst skaber nogle af de bedste rammer for en hyggelig og anderledes dag med kollegaerne.

Til vores ølsmagning får I indblik i øllets verden og hvordan alle de spændende smage bliver skabt i udvælgelsen af ingredienser til øllene.

Derudover får I selvfølgelig også lov at smage på øllen. Og her vil der blive disket op med flere forskellige varianter, så I alle får smagt jer frem til favoritten.

Den perfekte afrunding

Til den perfekte teambuilding aktivitet skal der også være den perfekte afslutning, og her kan vi hos Complete Event tilbyde spisning på nogle af københavns mest populære restauranter. Dyk ned i vores udvalg her eller ring og hør mere når du booker jeres næste arrangement.

 
Linus SponComment