Ølsmagning i København

Ølsmagning i København

Ølsmagning hos Complete Event byder på meget mere end den klassiske juleøl som langes over baren for tiden

Vi vil gerne slå et slag for en rundvisning i øllets verden, hvor I bliver præsenteret for hvad øl anno 2018 kan. Mange har sikkert set, at der er flere og flere special øl på hylderne i supermarkedet, men det kan ofte være svært at kende forskellen og derfor vide hvad man skal købe.

Hos Complete Event har vi derfor sammensat en ølsmagning hvor I både præsenteres for historien bag ølproduktionen, en gennemgang at processorne bag produktionen af øl og ikke mindst en smagning som tager jer rundt i de forskellige varianter man oftest støder på i markederne.

Professionelle ølentusiaster

De sidste 15 år har budt på en spændende fremgang i øl, special øl og hjemmebryg. Øllets plads på spisebordet eller i baren er blevet finpudset og byder derfor på en helt anden værdi end en klassisk pilsner. Med nye spændende kreative tanker, får øllet pludselig nye smage, nuancer, konsistenser og farver. Og for forstå hvad det hele betyder, har vi sat vores professionelle ølentusiaster på opgaven.

Vi har derfor sammensat et spændende og anderledes ølsmagnings event, som kan afsluttes med en middag som sammensættes med de helt rigtige øl.

Læs mere om vores ølsmagning i København her eller ring til os