Prøv den populære teambuilding aktivitet - Pistolskydning

Pistolskydning hos Complete Event

Har du overvejet hvordan det er at skyde med rigtige pistoler eller geværer? I sikre rammer kan du og dine kollegaer få lov at prøve kræfter med både pistoler og geværer, når I sammen skal lære hvordan det er at håndtere disse skydevåben. Kvaliteten er altid i top, og det er sikkerheden selvfølgelig også. Det betyder at I alle bliver taget igennem en sikkerheds briefing, inden I træder ind på skydebanen.

Nyt og spændende digitalt projekt

Som noget unikt tilbyder vi vores pistol- og riffelskydning indendørs på vores digitale lærred. Med et digitalt lærred giver vi jer mulighed for at vælge mellem forskellige jagtfilm, hvor I kan komme på jagtsafari i Afrika, Canada eller andre spændende destinationer.

I får også mulighed for at konkurrere mod hinanden, når der er kommet lidt erfaring med sigtekornet. Her har vi lavet et ‘skydespil’, hvor det gælder om at ramme bestemte områder, der bevæger sig i forskellige hastigheder, og varierer i størrelsen. Hver gang man rammer plet, får man tildelt et antal point, så man kommer længere frem i kapløbet.

Pistolskydning i Storkøbenhavn

Vores lokaler er placeret i Albertslund, hvor de top moderne faciliteter byder jer velkommen til dette populære teambuilding event. Der vil være mulighed for at købe drikkevare før og efter aktiviteten, dog vil de alkoholholdige drikkevare først blive serveret efter skydningen er overstået.

 
 

Hvis du tænker at Pistolskydning i København er noget for dig, så tøv ikke med at ringe til os eller send en mail lige her.