Prøv Droneflyvning, Bueskydning eller Fjernstyret Racerbil til jeres firmaarrangement

Ny og spændende 3-kamp

Droneflyvning, Bueskydning og Fjernstyret Racerbil er nogle af vores mest populære aktiviteter, og i 2018 havde mange af vores kunder vist stor interesse for en sammensætning af disse aktiviteter, og derfor åbner vi nu op for en 3-kamps version, hvor I får det bedste fra disse efterspurgte teambuilding aktiviteter.

Droneflyvning

Droneflyvningen har været den helt store succes blandt vores kunder, og med god grund. Teambuilding aktiviteten byder på sjov og underholdning for alle personligheder, ung som gammel. I får lov at prøve kræfter med fremtidens legetøj, og vi tilpasser niveauet så alle kan være med.

Dronerne er indstillet i højden, så de ikke flyver højere end 2 meter op, og kan derfor afvikles hos jer eller på en af vores lokationer rundt omkring i København.

Bueskydning

Bueskydning er ren teambuilding og en aktivitet, hvor alle kan være med. Det er både sjovt og udfordrende at se, hvor god man er til at ramme plet, når I dyster mod hinanden enkeltvis eller som hold. Her er der altså rig mulighed for at skabe et bedre sammenhold i afdelingen eller på tværs i organisationen.

Fjernstyret Racerbil

Fuld fart fremad, og masser af sjov og underholdning. Der køres 3 heats til Fjernstyret Racerbil, hvor I først får lov at træne og øve jer på banen, derefter skal i kvalificere jer til finalen hvor vinderholdet findes.

Vi har stillet en bane op, som giver mulighed for teknisk snille, adrenalin i høj fart og strategisk forståelse.


Book i dag eller få et uforpligtende tilbud

3-kampen tilbydes som noget særligt via denne side, og ønsker du at booke eller sende en forespørgsel kan du klare det her på siden.

Ønsker du at læse mere om aktiviteterne, så klik ind på Droneflyvning, Bueskydning eller Fjernstyret Racerbil.