Så begynder julefrokosterne at være booket!

 

Har du stadigvæk ikke fået planlagt julefrokost? Så fortvivl ej, vi har 3 skarpe tilbud til dig.

Julefrokosten står lige for døren og det er ikke alle som har fået planlagt hvad der skal blive den perfekte afslutning på året. Hos Complete Event tilbyder vi teambuilding som gør julefrokosten mindeværdig på en sjov og anderledes måde. Vi har markedets sjoveste aktiviteter, som kan kombineres med den perfekte afslutning på en af Madklubbens eller Cofocos restauranter. Blandt vores absolut mest efterspurgte aktiviteter, kan du her finde inspiration til hvad I f.eks. kunne lave til jeres julefrokost.

1. Droneflyvning

Droneflyvning har været vores nr. 1 siden vi udviklede denne populære teambuilding aktivitet. Og vi forstår godt hvorfor folk mener at dette er den absolut sjoveste teambuilding aktivitet som findes lige nu. Det er teambuilding på en sjov og moderne måde, hvor alle kan finde deres indre legebarn frem og prøver kræfter med dette moderne legetøj. Aktiviteten foregår som udgangspunkt hos jer i et større lokale, eller hos os efter aftale. Vælger I at kombinere denne aktivitet med spisning på f.eks. Bistro-De-Luxe, har vi en skarp julefrokost pris på kun 795,- ekskl. moms pr. person.

2. Gådespillet - Det Hvide Snit

Er I mere til udfordrende gådespil, hvor der skal tænkes så det knager? Så er vores ultra populære mobile escape spil - Det Hvide Snit - helt klart en aktivitet for jeres smag. Her er der tales om teambuilding med intensitet hvor spændingen og presset stiger i takt med at de andre hold bliver færdige. I konkurrerer mod hinanden i hold á 4-6 personer, og vi kan have 20 hold i gang på samme tid. Som udgangspunkt afholdes denne teambuilding aktivitet hos jer og kræver kun 1 lokale til hver gruppe. Efter aftale kan eventet også foregå hos os. Booker I aktivitet og spisning kan I få en pakkepris på kun 795,- ekskl. moms pr. person.

3. Kokkeskole

Til slut i vores top 3 er der en helt særlig aktivitet. Denne passer sig særligt godt til julefrokosten, da I selv får lov at stå for madlavningen - under kyndig vejledning selvfølgelig. I vores Top Chef udgave skal I konkurrere i grupper om at lave den bedste 3 retters menu til ikke kun jer selv, men også et udvalg af 3 professionelle kokke. Teambuildingøvelsen ligger naturligt i det at skulle fungere sammen i et køkken under presset fra de andre hold. Aktiviteten foregår enten på vores lokation eller hos jer og varer ca. 4 timer. I får en lækker, hvis I lykkes med det, 3 retters menu samt vin og vand under hele arrangementet. Ved minimum 25 personer får I en uforglemmelig aften for kun 995,- pr. person ekskl. moms.

 
Linus SponComment