Så er der kommet flere bookinger i bogen

 

Afdelingsfester, teambuilding og julefrokoster - vi kan det hele

Vi har netop lukket de første december arrangementer og det betyder at julestemningen er over os her i Complete Event. Det er blevet tid til at planlægge julefrokost og vi sidder klar med forslag til teambuilding og andre sjove aktiviteter I kan lave sammen.

Vi tilbyder en sjov og anderledes måde at holde julefrokost, og i den forbindelse har vi samlet en liste over de teambuilding aktiviteter, som er blevet efterspurgt mest i vores tid. Listen indeholde både indendørs- og udendørsaktiviteter, så der er helt sikkert noget for enhver smag.

Teambuilding hos Complete Event er i aller højeste kvalitet. Vi har specialudviklet nogle aktiviteter som ikke bare er med til at styrke sammenholdet i afdelingen, men samtidig gør det på en sjov og mindeværdig måde. Vi tror på at teambuilding skal handle om at bygge relationer til hinanden og det mener vi, at man gør bedst ved at have det sjovt sammen. Derfor høre vi ofte fra vores kunder, at der flere måneder efter deres event hos, stadigvæk bliver talt om hvordan det var at flyve med droner eller om man kan huske den dag hvor man vandt over direktøren i det nervepirrende Gådespil - Det Hvide Snit.

Relationer bygger styrke mellem hinanden og de gode relationer er vi med til at skabe med de teambuilding aktiviteter vi tilbyder. Så hvis du er på udkig efter inspiration til de mest populære og efterspurgte teambuilding aktiviteter til julefrokosten, så sidder vi klar til at vejlede og give dig et uforpligtende tilbud.

 
Linus SponComment