Sjove og anderledes teambuilding aktiviteter - samlet ét sted

 

Top 3 og top 5 teambuilding aktiviteter hos Complete Event

Vi har lavet en liste over vores absolut 3 mest efterspurgte teambuilding aktiviteter og i anledning af sommerfesterne har vi også lavet en top 5 over udendørs aktiviteter som passer perfekt til jeres sommerfest.

Listen er lavet ud fra de sidste par års absolut mest efterspurgte teambuilding aktiviteter blandt vores brede udvalg. Derfor får du ikke bare nogle af de sjoveste aktiviteter, men også nogle aktiviteter der er blevet godkendt og anbefalet af virksomheder rundt omkring i hele landet.

All time top 3

I vores top 3 liste over de mest populære teambuilding aktiviteter er det ikke nogen overaskelse hvilken aktivitet som pryder 1. pladsen.

 1. GPS-dysten
  Med 40 sjove og grænsesøgende opgaver er der skruet op for underholdningen når I sammen skal lære hinanden at kende på en anderledes måde.
  Udstyret med en iPad, har I til opgave at finde frem til forskellige punkter og koordinater i området, og besvare så mange spørgsmål korrekt, som overhovedet muligt. Alle i gruppen involveres, og vi sørger for et højt niveau af underholdning.

 2. Droneflyvning
  Siden lanceringen tilbage for 2 år siden, har droneflyvning været en af de mest fremadstormende aktiviteter på vores top liste. Vores kunder har været vilde med ideen og tilbagemeldingerne efter arrangementet har været mere end bare positive.
  Droneflyvning er en sjov og udfordrende teambuilding-konkurrence, hvor I som hold kæmper om at gennemføre den teknisk svære forhindringsbane på kortest tid og med færrest fejl. Udstyret med en drone har I som hold til opgave at aftale, navigere og flyve dronen igennem forhindringsbanen før de andre hold.

 3. Gådespillet - Det Hvide Snit
  Vi har flere gange oplevet hvordan nye aktiviteter kan ryge ind på vores top 5 lister, men det er første gang at en aktivitet så hurtigt er kommet på vores top 3 liste over de absolut mest efterspurgte teambuilding aktiviteter gennem tiden.
  ‘Det Hvide Snit’ er et nervepirrende, spændende og udfordrende gådespil, som involverer alle i gruppen. En udfordring hvor overblik og nysgerrighed er nøgleord for at komme i mål før de andre hold.

Disse tre aktiviteter er de mest efterspurgte blandt vores brede udvalg af teambuilding aktiviteter til små, mellem og store virksomheder i hele Danmark.

Som lovet får I også vores top 5 over de udendørs aktiviteter som måske vil være en oplagt mulighed til jeres sommerfest.

 1. GPS-dysten

 2. Fjernstyret Racerbil

 3. GPS-dysten på vandet

 4. Klatring & Highroping

 5. Bueskydning

 
Linus SponComment