Hvilken retning skal vi gå?

Complete Event undersøger netop nu nye muligheder for sjove og spændende aktiviteter

Så er den ene partner fra Complete Event taget afsted på eventyr, for at finde inspiration til nye aktiviteter. Og skiferien er for mange danskere lige om hjørnet, hvilket betyder, at vi i denne uge afprøver nogle muligheder for at komme tættere på det unikke og helt fantastiske skiferiemiljø rundt omkring i europa.

Ny teambuilding

For mange virksomheder handler teambuilding i 2019 om at skabe en ny form for dynamik i gruppen. Det ønsker de fleste at gøre igennem forskellige former for underholdene indslag, der på en naturlig måde fjerner dagligdagens barrierer.

Vi har hos Complete Event specialiceret os i netop denne form for aktiviteter. Vi har sågar valgt at kalde det for Funbuilding. Funbuilding mener vi er afgørende i alle typer virskomheder, både store som små, og det gør vi fordi, at en sund dynamik på arbejdspladsen, er med til at øge niveauet hos medarbejderne.

Funbuilding

Selvom vi har stablet et godt og bredt udvalg af fundbuilding aktiviteter sammen på vores hjemmeside, er vi altid på udkig efter nye og spændende måder, som man kan være sammen med sine kollegaer på.

Derfor er vi i denne uge taget til Skt. Anton i Østrig, hvor vi skal undersøge hvilke muligheder der ligger i de sneklædte alper.

Ski, sauna, hygge og alpesang

I løbet af ugen vil vi afprøve hvilke elementer på skiferien, som er med til at skabe en helt unik dynamik i virksomhederne rundt omkring i Danmark. Vi vil bl.a. se på hvordan transporten på skiferien er et unikt rum for gruppedynamik og samtaler med kollegaer man sjældent hilser på i dagligdagen. Derudover skal vi selvfølgelig teste hvordan skiløbet kan åbne op for konkurrence og udfordring i nye omgivelser og ikke mindst løsning og forbedring af resultater med sjov og hygge.

Om aftenen bliver saunaen varmet op, og her er det ikke mindst indviet som er i fokus. Med Saunagus, bliver kroppen stimuleret på en helt fantastisk måde, og det er her vi skal kigge på effekten af denne form for afslapning i samme rum som sine kollegaer. Åbner dette op for en helt ny forståelse af problemstillinger, og kan kommunikationen forbedres når man har set hinanden i øjenene i uvante omgivelser?

Følg med i udviklingen i denne uge

Som nævnt vil vi i denne uge kigge på nye former for aktiviteter vi kan tilbyde i Complete Event, så følg med på Facebook eller her på siden, når vi kommer op med vores bud på nye aktiviteter.