Hvor bliver sommeren af?

Sommerfesten 2019

Hos Complete Event er vi netop nu i gang med at få styr på diverse sommerfester rundt omkring i Danmark

Selvom det er koldt og mørkt uden for, og det måske kan føles som evigheder før sommeren kommer, er der alligevel håb forude. For hos Complete Event bruger vi nemlig tiden på at forberede sommerfesten i 2019 for vores kunder. Så gør det pludseligt ikke så meget, at vejret er lidt kedeligt og gråt, når bare man ved hvad der er at se frem til.

Vores helt store succes fra sidste år, GPS-dyst på Københavns Kanaler, er allerede nu booket ind hos flere af vores kunder. Og det med god grund. I denne populære form for teambuilding, handler det i særdeleshed om hygge. GPS-dyst i kanalerne er en sjov og udfordrende ny måde, at se og opleve Københavns flotte kanaler på, mens I dyster mod hinanden i et spændende kapløb om paratviden og kreativitet. Opdelt i hold, skal I dyste på vandet og løse så mange forskellige, sjove og spændende opgaver som muligt. Vores populære og originale teambuilding aktivitet er nu kommet på vand og dette giver aktiviteten et helt nyt perspektiv.

Heldagsevent

Mange virksomheder benyttede sig sidste år af vores brede udvalg af teambuilding aktiviteter og fik sammensat en hel dag med flere af vores Top 5 aktiviteter med afsluttende middag hos en af vores anerkendte samarbejdspartnere.

Når I lader Complete Event om arbejdet, kan I læne jer tilbage og fokusere på det som I er gode til. På den måde sparer I både tid og penge. Og med mere end 10 års erfaring i branchen, kan vi godt garantere jer for en succesfuld oplevelse. Vores kunder har igennem tiden i hvert fald meldt positivt tilbage på deres oplevelser.

Indendørs- og udendørs teambuilding

Det danske sommervejr kan både byde på høj sol og blå himmel, men desværre også gråvejr og regn. Derfor har vi både teambuilding aktiviteter der foregår indendørs og udendørs. Vores populære GPS-dyst er en af de sjoveste måder at komme sine kollegaer tættere ved og samtidig oplevelse Københavns gader med nye øjne. Minder vejret mest om en gammel klud, er det sjovest at være indendørs. Her er vores Gådespil - Det Hvide Snit en sikker vinder. Med kryptiske gåder og kreative tankegange har denne teambuilding aktivitet noget for enhver smag.

Ring eller skriv allerede i dag

Hos Complete Event går vi meget op i service, og det kan måske lyde lidt kliché. Men vi mener at en personlig relation til vores kunder, gør det muligt at forstå hinanden og derved altid finde frem til den løsning som passer bedst til dig som kunde.

Vi kommer derfor gerne ud forbi til en kop kaffe, hvor vi kan gennemgå de forskellige muligheder, og ønsker du i stedet at tage en snak over telefon eller mail, så sidder vi også klar her.