Sommerfesten 2019 skal være noget ud over det sædvanlige

 

Digital teambuilding, udendørs teambuilding eller indendørs teambuilding

Nu nærmer tiden sig hvor sommerfesten skal planlægges og vi sidder klar med inspiration i spandevis. Har I f.eks. prøvet vores populære teambuilding aktivitet - Droneflyvning?

Nem og enkel planlægning i en samlet pakkeløsning. Hos Complete Event har vi gjort det endnu nemmere for dig at få styr på årets sommerfest. Ikke nok med at du får det bedste udvalg af teambuilding i den bedste kvalitet, så får du også et tilbud på spisning på nogle af københavns mest populære restauranter.

Digital teambuilding

Skal I udfordres i den digital verden og har mod på at lade skærmen tage styringen, så har vi den perfekte aktivitet til jer. Med GPS-dysten får I underholdning i absolut højeste kvalitet og samtidig en omgang af den friske luft. Vi har lavet spillet så det hverken kræver god form, løbetøj eller andet aktivt gear. Man bestemmer faktisk selv hvor langt man vil gå.

Det gør aktiviteten til alle tiders mulighed for dem som er skarpe på skærmen og som også gerne må udfordres lidt i nogle grænsesøgende opgaver der skal løses sammen i gruppen.

Udendørs teambuilding

Fuld fart eller ro og hygge. Vi har det hele til de friluftsglade medarbejdere, og dem som bare skal ud i det. De fjernstyrede racerbiler er en af de teambuilding aktiviteter som for alvor får det indre legebarn frem i enhver. Der er altid store smil på læberne og underholdningsværdien er helt i top.

Skal den stå i hyggens tegn er det helt sikkert vores GPS-dyst på vandet som er at foretrække. Her skal I sammen give den som skarpe kaptajner og søfartsgængere på de hyggelige kanaler i København. Spillet handler ikke mindst om at hygge sig med f.eks. nogle lækre picknick-kurve på båden. Derudover er der selvfølgelig også lagt lidt konkurrence og udfordringer ind i denne aktivitet. Så alle grupper skal igennem en digital skattejagt, hvor der skal løses opgaver via billede eller video-besvarelser.

Indendørs teambuilding

Teambuilding på en af de absolut sjoveste måder er igennem vores droneflyvning. Der er fuld fart på vingerne og uanset niveauet, så får alle en uforglemmelig oplevelse når vi tilpasser alle øvelser og konkurrencer.

Består holdet af kryptiske hjerner og kreative medarbejder så skal I prøve vores gådespil - Det Hvide Snit. Det er med 1,5 års udvikling blevet en kæmpe succes og vi tør godt love at der er skruet helt op for intensiteten. En af de helt store fordele ved vores spil er fleksibiliteten. Vi kan afvikle aktiviteten på jeres lokation og det eneste som det kræver er et lokale hvor hver gruppe kan sidde forholdsvis uforstyrret.

helhedsoplevelsen i top

Uanset hvilken teambuilding aktivitet I vælger, sørger vi for at helhedsoplevelsen er i top. Firmaoplevelser i København er vores speciale, og vi hjælper rigtig gerne med ideer til sommerfesten. I Complete Event kender vi om nogen til vigtigheden i, at prisvenlige og billige teambuilding øvelser kan være godt og dårligt. Vi adskiller os derfor fra vores konkurrenter ved selv at være leverandører af egne aktiviteter, til jeres firmaarrangement som kan leveres i hele landet.

 
Linus SponComment