Hvorfor er teambuilding en nødvendighed?

Teambuilding er et vigtigt element i alle virksomheder - store som små

 

Rundt omkring i hele landet er der mange sjove og anderledes måder at styrke sammenholdet i grupperne på - Vi har samlet 5 af de mest efterspurgte hos Complete Event

Hos Complete Event har vi gennem tiden haft fornøjelsen af at underholde virksomheder i alle størrelser med inden- og udendørsaktiviteter for enhver smag. Den form for teambuilding man får hos Complete Event er nøje udvalgt til at være ikke bare den sjoveste men også den mest effektfulde til at skabe nogle helt særlige bånd i afdelingerne.

Vi har brugt mere end 10 år på at perfektionere og specialisere os i denne form for teambuilding og kan derfor tilbyde den absolut bedste kvalitet af teambuilding og firmaaktiviteter. Og igennem de 10 år kan vi se at teambuilding ikke bare styrker gruppedynamikken, men at den også øger effektiviteten hos den enkelte medarbejder. Og effektive medarbejdere er ofte også loyale medarbejdere.

Hvad byder fremtiden på?

Hos Complete Event er vi altid på opdagelse efter nye spændende måder at underholde virksomheder på. Og da vi for godt og vel 2 år siden lancerede Droneflyvning havde vi ingen ide om at det ville blive så stor en succes om det er blevet. Droneflyvning blev hurtigt den mest efterspurgte teambuilding aktivitet hos os og er nu også den klart med solgte aktivitet gennem tiden.

Lige nu er vores seneste skud på stammen Gådespillet - Det Hvide Snit ved at overhæle droneflyvningen indenom og det selvom vi ikke vil risikere at tale vores egne aktiviteter ned, så mener vi at vi endnu engang har ramt den lige i r***n. Her får I et mobil escapespil, hvor I skal konkurrere mod kollegaerne i præcis det samme spil under en helt særlig form for tidspres.

I løbet af i år vil I blive præsenteret for den næste aktivitet som vi i Complete Event kommer til at tilbyde til firmaarrangementer, konferencer, julefrokoster og sommerfester i hele landet.

Ønsker du at læse mere om vores spændende og anderledes aktiviteter så klik ind her.

 
Linus SponComment