Teambuilding for store og små virksomheder

 

Firmaarrangementer og teambuilding går ofte hånd i hånd og her får du vores top 3

Med mere end 10 års erfaring i branchen kan vi berolige dig med at det er helt normalt at få hjælp til at planlægge firmaarrangementer og teambuilding. Vi kender til det ansvar som det nogle gang er, at skulle finde noget som kan underholde alle kollegaerne.

Vi har specialiseret os i at finde frem til teambuilding aktiviteter, som netop passer til alle typer og er med til at give alle kollegaerne en uforglemmelig dag.

Her får du vores top 3 over de aktiviteter som passer bedst ind i sommerens firmaarrangement:

 1. GPS-dyst
  En vaskeægte sommeraktivitet hvor I bliver udfordret på jeres egne grænser i et hyggeligt og anderledes GPS-spil. Spillet tager udgangspunkt i den by i befinder jer i, og inddrager undervejs alle gruppens medlemmer samt de mennesker som er i gaden.
  Alle opgaverne skal besvares som video- eller billedebesvarelse, hvilket giver jer nogle hyggelige minder at se tilbage på.

 2. Gådespillet - Det Hvide Snit

  Her er dømt teambuilding på den nervepirrende og intense måde. Under pres fra de andre hold skal I sammen løse de kryptiske gåder som leder jer vej ind til den lille sølvnøgle som giver jer friheden tilbage.
  I ægte escapespil stil kommer vi ud på jeres lokation, hvor I dyster mod hinanden i grupper á 4-6 personer. Spillet er 100% ens for gruppe og vi kan have 60 personer i gang på samme tid.

 3. Droneflyvning

  Teambuilding som tager jer en tur ind i fremtiden og fortiden. Find jeres indre legebarn frem når I skal dyste om at blive virksomhedens bedste dronepilot. Droneflyvning bliver i højere og højere grad noget som virksomhederne skal bruge til at løse opgaver som enten har været umulige før hen, eller har været for omkostningsfulde at udføre ved hjælp af menneskekraft.
  Nu kan I få lov at prøve kræfter med disse små racere, når vi sætter en sjov og anderledes teambuilding dag op til jer.

 
Linus SponComment