Teambuilding i København og Storkøbenhavn

 

Sjove og anderledes ideer til teambuilding i København og Storkøbenhavn

Leder du efter sjove og anderledes ideer til teambuilding i København og Storkøbenhavn, så har vi i Complete Event samlet en liste, som gør det nemt for dig at finde den perfekte aktivitet til sommerfesten.

Er I en aktiv flok som er klar på at blive udfordret i action og adventure, så er vores Klatring & Highroping helt sikkert noget for jer. Det er en sjov og hyggelig måde at nå hinandens grænser og se hvem der er virksomhedens Tarzan.

Skal det være I et mere hyggeligt tempo kan vi varmt anbefale vores GPS-dyst, hvor vi udfordrer jer på grænsesøgende opgaver, som involverer både gruppen og de personer som er på gaden. Spillet foregår i bymiljøer med liv og kan startes og afsluttes mere eller mindre hvor det passer jer bedst.

Spænding og nervepirrende

Skal aktiviteten foregå hos jer er vi klar med et helt særligt gådespil som udfordrer den matematiske og kreative person i virksomheden.

Spillet tager udgangspunkt i den grusomme historie om Det Hvide Snit og består af nogle prøver som skal klares for at undgå den straf som venter til det tabende hold.

Vi kan have 60 personer i gang på samme tid, fordelt på 10 hold og hvis I er flere, kan vi køre over flere omgange.

Teambuilding på en sjov og anderledes måde

Har du endnu ikke fundet den aktivitet som passer bedst til jeres behov, så tøv ikke med at kigge videre blandt vores brede udvalg af sjove og anderledes teambuilding aktiviteter i København og Storkøbenhavn.

 
Linus SponComment