Teambuilding København, Århus, Odense og Trekantsområdet

 

Complete Event tilbyder teambuilding i hele landet og vi står klar til sommerfesten med sjove og anderledes teambuilding aktiviteter

Leder du efter nogle sjove og anderledes teambuilding aktiviteter til jeres næste teamdag eller sommerfest? Så kan du roligt gå på udkig i vores brede udvalg af teambuilding aktiviteter. Alle aktiviteterne kan afvikles i hele landet, så hvis I befinder jer i Aalborg, Århus, Trekantsområdet eller København, så rykker vi gerne ud med underholdningen.

Vi har i snart 3 år specialiseret os i levering af moderne, ny og anderledes teambuilding, så hos os får du altid noget som ikke bare kan glæde men i den grad også overraske positivt. Og tilbagemeldingerne fra kunderne har været så positive at vi næsten ikke kan tro det.

For at give dig et lille indblik i nogle af vores aktiviteter får du her en liste med nogle af de absolut mest efterspurgte teambuilding aktiviteter.

  1. GPS-dysten
    Denne aktivitet er skabt til ethvert formål og kan altid få smilet frem hos alle medarbejderne. I en sjov og hyggelig digital skattejagt, bliver I udfordret på jeres egne grænser og ikke mindst viden om hinanden og jeres virksomhed. Det hele foregår i den moderne teambuilding ånd og styrker samtidigt sammenholdet i virksomheden.

  2. Gådespillet - Det Hvide Snit
    Er I klar på en udfordring der kan få nakkehårene til at rejse sig? Uden at røbe for meget, så bliver jeres tålmodighed, koncentration og ikke mindst samarbejde testet til det yderste i denne version af de populære escape spil. Vi har udviklet spillet fra bunden så det indeholder nogle af de absolut bedste elementer til at teste samarbejdet i gruppen. Derudover har vi lavet spillet så I kan dyste 60 personer af gangen fordelt i grupper á 4-6 personer.

  3. Droneflyvning
    Den absolut mest moderne teambuilding øvelse som er på markedet for tiden. Her får I lov at vende tilbage til barndommen med det flyvende legetøj, som vi indstiller til et niveau der får alle med på vognen. Til droneflyvning kommer I til at stille bekendskab med fremtiden igennem nogle brugervenlige øvelser, hvorefter konkurrencen og legen for alvor begynder. Til sidste er I klar til det afgørende dronerace, hvor virksomhedens dronepilot findes.

 
Linus SponComment