Teambuilding er vejen frem!

 

Prøv en sjov og anderledes form for teambuilding

Fastholdelse på loyale medarbejdere kræver noget unikt - teambuilding kan være svaret

Med en fremtid i møde, hvor der bliver højere efterspørgsel på arbejdskraft, er det for mange virksomheder allerede nu vigtigt at forsøge at skabe loyale medarbejdere.

Jo mere loyale medarbejderne er, desto mere yder de. Men derudover får virksomhederne oftest også medarbejdere der bliver længere tid i virksomheden.

Vi kan allerede nu se, at der er en trend på vej, hvor medarbejderne skifter arbejdsplads allerede inden for 3-4 år.

Dette betyder at arbejdsgiverne skal bruge flere resourcer på oplæring af nye medarbejdere, hvilket i sidste ende kunne være blevet brugt på fastholdelse af nuværende.

Teambuilding styrker gruppedynamik

Hos Complete Event er teambuilding ens betydende med et underholdene element, der kan få kollegaerne til at åbne op på helt nye måder, end når de til dagligt måske sidder det meste af tiden bag en skærm.

Igennem vores teambuildingaktiviteter bliver de daglige barrierer brudt op på en helt naturlig måde, så medarbejdere, ledere og chefer kan komme på talefod og lære nogle ting om hinanden, som de ikke kendte til i forvejen.

F.eks. bliver det sjovere at komme tilbage på arbejde om mandagen, hvis man ugen inden har haft en hyggelig dag med sine kollegaer, hvor der bl.a. blev tid til at tale om hvor god eller dårlig man nu engang var til at flyve med drone eller sammen husker tilbage på den sjove film man fik lavet til reklamefilms eventet.

Teambuilding i hele landet

Hos os får du teambuilding i hele landet, både indendørs og udendørs.

I vores udvalg af de absolut mest efterspurgte teambuilding aktiviteter, får du altid noget til jeres behov.

 
 
 
Linus SponComment