Treasure hunt & andre sjove digitale teambuilding aktiviteter

 

Prøv en sjov og anderledes skattejagt hos Complete Event - teambuilding på et sjovere niveau

Skattejagt er ikke kun for børn og barnlige sjæle. Hos os får du en skattejagt som er for alle, for det er nemlig noget af det vigtigste hos os i Complete Event - at alle har det sjovt og får noget ud af dagen.

Vi har udviklet en version af de populære GPS-dyster som giver mulighed for at nogle sjove timer sammen med sine kollegaer.

Det hele foregår via vores kvalitetsudstyr, som alle grupper udstyres med inden konkurrencen kan gå i gang. Og netop fordi vi ved at vi mennesker er forskellige, har vi valgt at lade det være op til de enkelte om hvordan de ønsker at deltage i denne konkurrence.

I vores spil bliver alle skattejagtens udfordringer og punkter nemlig gjort tilgængelige med det samme. Dette betyder at hver enkelt gruppe kan vælge om de vil starte med de sværeste opgaver eller de letteste opgaver.

Spillet har en varighed på 2-3 timer og foregår typisk i større byer rundt omkring i hele Danmark. Det eneste det kræver fra jer, at tøj til lejligheden.

Med mere end 10 års erfaring i branchen får du altid et top kvalitetsprodukt og en særdeles god service hos os.

Teambuilding skal være sjovt og underholdende og derfor har vi specialiseret os i aktiviteter som får smilet frem hos de fleste og som skaber det perfekte grundlag for styrkelse af sammenhold og gruppedynamik.

Med vores aktiviteter er der lagt op til skabelsen af uforglemmelige minder og I får selvfølgelig altid den bedste service og et udbud af de sjoveste teambuilding aktiviteter i Danmark.

 
Linus SponComment