Udendørs teambuilding er sjovest sammen med kollegaerne

 

Prøv en anderledes teambuilding oplevelse når I sendes afsted i københavns kanaler i elbåde

Teambuilding handler om fællesskab og styrkelse af de bånd som er på arbejdspladsen. Og derfor skal teambuilding foregå sammen med sine kollegaer.

I vores populære udendørs teambuilding aktivitet - GPS-dyst i københavns kanaler - får I mulighed for en hyggelig tur i de støjsvage elbåde fra GoBoat, samt en sjov og anderledes digital gps-dyst. Spillet har fokus på de omgivelser I befinder er i, men også hvem som sidder i båden. For spørgsmålene og opgaverne er lavet således at det lægger op til hyggelige samtaler og indblik i sine kollegaers liv og personlighed.

Denne teambuilding form kalder vi i Complete Event for Funbuilding. Et navn som handler om at vi skal have det sjovt og vi skal lære at hygge os sammen med kollegaerne. Disse elementer giver anledning til loyalitet og effekt hos hver enkelt medarbejder.

Piknikkurv og godt vejr

Med tilkøb af piknikkurv får I for alvor mulighed for at dejlig tur på vandet og hvis vejret er til det, kan I måske også få chancen for en tur i det kølende vand.

Vi har netop gjort sidste års rute og opgaver endnu bedre og sjovere, så I kan roligt regne med underholdene udendørs teambuilding aktivitet.

 
Linus SponComment