Udendørs teambuilding i hele Danmark

 

Årets sommerfest nærmer sig - har du fået aktiviteten på plads?

I dag byder vejret endnu engang i år velkommen til udendørs teambuilding og vi forventer endnu flere solrige dage over de næste mange måneder.

Hos Complete Event prøver vi altid at gøre alt hvad vi kan for at få godt vejr når vi afholder udendørs teambuilding rundt omkring i landet.

Udendørs teambuilding har noget helt særligt over sig, og med vores brede udvalg af sjove og anderledes teambuilding aktiviteter får I altid en aktivitet som passer til jeres behov.

Teambuilding skal være noget man kan se tilbage på

Vores aktiviteter sætter altid gang i snakken og tilbagemeldingerne fra vores kunder taler også for sig selv. Mange nævner hvordan medarbejderne flere måneder efter stadigvæk har talt om den dag de var ude på GPS-dysten og besvare sjove og grænsesøgende spørgsmål, eller den gang de kørte med fjernstyret racerbil på den udfordrende racerbane.

 
 

Du får altid en aktivitet som er værd at se tilbage på som et godt minde.

Er du mere til action og adventure har vi bl.a. klatring i trætoppene, som byder på adrenalinfyldt underholdning for alle niveauer.

Afslutningen skal være i orden

Skal I ud at spise på jeres teamdag eller til sommerfesten? Så kan du trygt læne dig tilbage og lade os servere det hele for dig. Hos os får I altid en pakkepris på både aktivitet og spisning, og med vores helt unikke menuer hos nogle af Københavns mest populære restauranter, får I altid en komplet pakke.

Complete Event er en komplet løsning for dig som ønsker at bruge tiden på andre spændende ting.

 
Linus SponComment