Prøv nogle nye og anderledes udendørsaktiviteter

Foråret byder udendørs-aktiviteterne velkommen

Selvom vi kun er i februar måned er foråret og det dejlige vejr allerede begyndt at vise sig. Og derfor er udendørsaktiviteterne igen klar hos Complete Event.

Sidste års vinder blev GPS-dyst i københavns kanaler, hvor I sammen kommer rundt på vandet i støjsvage GoBoat både. Vi har lavet en digital skattejagt, som byder på sjove og spændende opgaver, der både kan være grænsesøgende men også helt nede på jorden (eller skulle mange sige vandet).

Fjernstyret Racerbil

I efteråret kunne vi i Complete Event byde endnu en ny aktivitet velkommen i familien. Efter lang tids analyse og testforsøg blev vi enige om at legebørnene skal frem i os alle, og hvad bedre end ved hælp af fjernstyret racerbiler. De fjernstyrede racerbiler bringer legebarnet frem i os alle, og der er både noget for de konkurrenceglade og for dem som gerne vil hygge sig med kollegaerne. Vi kan både komme ud til jer, eller assisterede med lokation til at lave racerbanen på.

GPS-dyst lidt ud over det sædvanlige

Måske har I allerede prøvet et GPS-spil, men vi vil gerne slå et slag for vores helt egen version af den i forvejen sjove aktivitet. For i vores version har vi skruet endnu højere op for underholdning, og tør godt love jer en oplevelse der sent vil blive glemt.

I københavns gader bliver I udfordret i viden om jer selv, området I befinder jer i og på jeres personlige grænser. Det hele er sat op som en jagt på at samle flest mulige point, og I kan løbende følge med i hvor langt modstanderholdene er.

Kontakt os allerede i dag

For os er det vigtigt at du kan læne dig tilbage og lade os gøre det hårde arbejde. Derfor mener vi bl.a. at det er vigtigt med god service. Vi bestræber os altid på at besvare både mail og telefon med det samme, så du altid kan føle dig sikker hos os.

Ønsker du at høre mere om vores udendørsaktiviteter, så udfyld formularen eller ring på +45 26 10 27 27

Vi glæder os til at høre fra dig

Linus Spon