Udfordrende teambuilding på den sjove måde

 

Kreative og kryptiske gåder er med til at udfordre jer på helt nye måder

Hos Complete Event udvikler vi nye og spændende teambuilding aktiviteter som ikke er set før og denne gang har vi ramt hovedet på sømmet. Med inspiration i de klassiske escape spil, har vi udviklet en mobil version som tager break out til et helt nyt niveau.

Efter mere end 700 timers udvikling og testforsøg i lange baner har vi færdigudviklet Gådespillet - Det Hvide Snit. Spillet som udfordrer alle persontyper på bedste vis, har taget de første kunder med storm, og vi forventer at escape spillet kan indtage 1. pladsen i vores Top 5 liste.

Har I tit overvejet at prøve et escape rum til jeres firmadag, men valgt en anden aktivitet fordi I ikke kunne være i gang på samme tid? Så er Gådespillet - Det Hvide Snit lige noget for jer. Her kan I nemlig dyste op til 10 hold af gangen, i identiske spil. Teambuilding får en helt anden betydning, når presset fra de andre hold stiger og samarbejdet i gruppen er altafgørende for at finde frem til sølvnøglen og ens frihed.

Som en udfordrende teambuilding aktivitet, med et sjovt og kryptiske twist, kan teamledere som skal starte nye hold op, få indblik i måden de nye medarbejdere arbejder sammen og individuelt på. Under hele spillet er der mulighed for at observere og studere måden at opgaverne fordeles på, hvilken tankegang gruppens deltagere har og mange mange flere muligheder.

Er du blevet mere nysgerrig på hvad Gådespillet - Det Hvide Snit går ud på, så klik ind og læs mere eller få et uforpligtende tilbud allerede i dag.

 
Linus SponComment