Vinterens teambuildingaktiviteter - sjov og anderledes teambuilding

 

I kulden rykker teambuilding indendøre

Efterårsvejret er over os og derfor rykker teambuilding ind i varmen. Det betyder ikke mindre sjov, men derimod meget mere underholdning som er mindst ligeså populært som vores top-5 udendørs teambuildingaktiviteter. Vi har samlet en liste over de teambuilding aktiviteter som vores kunder har givet de absolut bedste bedømmelser. Så leder du efter et sjovt og anderledes indslag til julefrokosten eller et andet firmaarrangement, så læs videre her.

Teambuilding hos Complete Event er en sjov og anderledes måde at komme sine kollager ved. Vi har specialiseret os i moderne og nytænkende teambuilding, som skaber glæde og ikke mindst sjove minder at se tilbage på.
Vi står altid selv for vores teambuilding, og har derfor skåret dyre mellemled over. På den måde får du altid de skarpeste priser som er konkurrencedygtige på markedet. Derudover tilbyder vi også en pakkepris på kombineret aktivitet med spisning, så du sparer endnu mere på jeres teambuilding.

I gennem vores tid på markedet har vi lyttet til vores kunder og gennem det har vi kunne se et klart mønster på de absolut mest efterspurgte aktiviteter. Så her er vores og jeres top 5 over indendørs aktiviteter hos Complete Event:

  1. Droneflyvning

  2. Gådespillet - Det Hvide Snit

  3. Kokkeskole

  4. Flødebollekursus

  5. Lav En Reklamefilm

Klik ind på aktiviteten og læs meget mere om hvad I kan opleve af sjov og anderledes teambuilding.

 
Linus SponComment