Brusende

Ølsmagning

Ølsmagning.jpg
 

Aktiviteten

Lys, mørk, sød eller bitter - smag på lige netop den øl, du er til og få en spændende rundvisning på et af vores lækre bryghuse

Få en velsmagende og spændende ølsmagning med dine kollegaer og oplev processen og historien bag dét, at brygge øl i Danmark. Sammen med en yderst engageret brygmester, får I lov til at se og smage den økologiske hjemmebryggede øl, som produceres i de enorme tanke.

 

Detaljer

  • 1 time

  • København

  • Fra 6 personer

  • Forespørg pris

 
 
 
 

Teambuilding - oelsmagning 1.jpg
 

Selve aktiviteten

Ølsmagning med foredrag

Ølsmagning med ølforedrag består af en kort præsentation af bryggeriet, lidt baggrundshistorie og et spændende foredrag om de forskellige typer og varianter af øl. I vil undervejs få serveret 4x10 cl. øl af egen bryg til smagningen, samt historien bag hver enkelt øl.

Ønsker I at slutte rundvisningen af med manér, kan I kombinere det med en dejlig middag på bryghuset eller mere øl i baren.

 

Hvorfor Ølsmagning?

I skal vælge ølsmagning, hvis I ønsker en anden måde at starte eller slutte et frokostmøde med medarbejderne. Med den spændende fortælling og beskrivelse af de helt særlige øl, får I samtidig med den gode smag en masse andet med fra denne aktivitet.

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

 

Ølsmagning.png
 

Forespørg på denne aktivitet nu