Anderledes

Offroad Segway

segway-738400_1280.jpg
 

Aktiviteten

Har du hvad der skal til for at gennemføre den teknisk svære forhindringsbane, og hvor meget stoler du på dine holdkammerater? Dyst på den udfordrende forhindringsbane, eller oplev smukke København på en helt ny og anderledes måde med jeres egen guide

Segway er fremtidens nye og effektive transportmiddel. Til dette event er underholdningsværdien helt i top, og Segway er aktiviteten alle kan være med til. Efter en kort velkomst, bliver alle lært op i hvordan man manøvrere en Segway rundt. Med hånden på hjertet, så er gennemsnitstiden for at lære at køre en Segway, 1 - 2 minutter. Derfor har vi også lavet en forhindringsbane som kræver, at man som hold hjælper og guider hinanden til at komme hurtigst i mål og med færrest fejl.

 

Detaljer

  • 2 timer
  • I hele landet
  • Fra 6 personer
  • Forespørg pris
 
 
 
 

Teambuilding - Segway 4.jpg
 

Selve aktiviteten

Hos jer eller os

Den mobile forhindringsbane kan sættes op på jeres location eller hos os. Segways kan køre på mere eller mindre alt slags underlag, og vi tilpasser niveauet så alle synes det er sjovt. Konkurrencen er sat sådan op, at man inddelt i hold får udleveret en Segway, udnævner en kaptajn og en tæller, som har til opgave at hjælpe gruppens resterende medlemmer igennem banen. Alle skal i kamp, og tællerens opgave er at tælle fejl hos modstanderne, inden de selv skal køre banen igennem.

 

Konkurrence eller guidet tur i København

Vi har mulighed for at tilbyde to typer Segway ture. En guidet rundtur i København, hvor I med en guide bliver præsenteret for forskellige seværdigheder, og får lov at opleve smukke København fra 2 hjul. Arrangementet har en varighed af ca. 2 timer, med stop undervejs.

Konkurrencen er på samme location, og her skal forhindringsbanen gennemføres af alle mand. Forhindringsbanen ændres undervejs og stiger i sværhedsgrad som I bliver bedre. Et vindende hold vil når konkurrencen er slut, modtage præmier og hæder for deres indsats.

 

Hvorfor Offroad Segway?

Vi er nok mange der har set disse Segway kører rundt i Københavns gader, men det er de færreste af os, som har prøvet at køre på dem. Vi udfordrer jer lidt og laver en forhindringsbane, som gør oplevelsen helt unik og hyllende morsom.

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

Teambuilding - Segway 7.jpg
 

Forespørg på denne aktivitet nu